Tuesday, July 30, 2013

Menu


Yunique Culinaire
(The 1st flexible cooking course in Malaysia)

Contact :call/sms/whassup: 019-3023478 Email:ayuniharis@gmail.com

Category
Course Name
Fees

Basic Pastry
3~5/person
10~15person
(A)
*Soft Roll
a.Mixing(10)
b.Kneading(20)
c.Baking(15)
45
30

1.Yellow River
30
20

2.Sardine Roll(Filling)
30
20

3.Sambal Ikan Bilis Roll(Filling)
30
20

4.Hot Dog Roll
30
20

5.Red Bean Bun(Filling)
30
20

6.Mexican Bun( Filling,Top)
40
30

7.Potato Bread
30
20

Category
Course Name
Fees

Basic Pastry
3~5/person
10~15person
(B)
*Pizza Base(10)
a..Mixing(10)
b..Kneading(10)
c..Topping(10)
d..Baking(10)
50
30

1.Pizza Sauce
20
10

2.Pizza Topping
40
30


Category
Course Name
Fees

Basic Pastry
3~5/person
10~15person
(C)
*Choux Pastry
a.Mixing
b.Cooking
c.Piping
d.Baking
30
20

1.Pastry Cream
25
20

2.Cream Puff
25
20

3.Eclairs
25
20

Category
Course Name
Fees

Basic Pastry
3~5/person
10~15person
(D)
*Sugar  Crust/Short Crust(10)
Procedure;
a..Mixing(10)
b.Shaping(10)
c.Filling(10)
d.Baking(10)
50
30

1.Apple Pie
30
20

2.Pineapple Pie
30
20

3.Banana Pie
30
20

4.Blueberry Pie
30
20

5.Fruit Tarlet
30
20

6.Egg tart
30
20

7.Chicken Pie
35
25

8.Curry Chicken Pie
35
25

9.Black Pepper Beef Pie
35
25

Category
Course Name
Fees

Dessert
3~5/person
10~15person
(E)
1.Cream Caramel
a..Pudding Mix
b.Caramel Sugar
c.Baking
d. Present

20

15
20
15
20
15
20
15
2.Bread butter Pudding
a..Cutting,Spread,Aranging Bread
b.Pudding Mix
c.Baking
d.Sauce

20

15
20
15
20
15
20
15










Yunique Culinaire
(The 1st flexible cooking course in Malaysia)

Contact : Miss Ayuni~ 019-3023478/ ayuniharis@gmail.com

Cara Memilih kursus
1.      Satu kategori untuk setiap satu sesi
2.      Bahagian bertanda * adalah wajib kemudian sila pilih 3 menu dari kategori yang sama.
3.      Tiada pilihan bagi kategori B,C dan E
4.      Kategori C boleh digabungkan bersama katogori E.
*Sila pilih kategori menu,masa,sila nyatakan juga tempat dan hubungi kami untuk semakan jadual.
Maklumat kursus

1.      Kelas akan diadakan pada hari (Isnin-Sabtu). dan dibahagikan kepada 2 sesi iaitu:
·         Sesi I (9.30am – 12.30pm)
·         Sesi II (2pm – 4pm)

2.      Alamat dan tempat kursus : 
·         Rumah Peserta (Shah alam,Puchong,Subang,Klang.kawasan lain,sila hubungi kami untuk maklumat lanjut)

3.      Bilangan peserta bagi setiap sesi adalah seperti berikut (dan pihak pengurusan berhak mengubah mengikut kesesuaian):

·         Bahagian 3 hingga 5: (3 - 5 orang)
·         Bahagian 10 hingga 15 : (10- 15 orang)

4.      Kelas khas untuk individu atau bilangan lebih kecil juga ada dijalankan atas permintaan. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

5.       Jumlah Bayaran ialah kursus yg diambil +Yuran rm20/peserta untuk bahagian pengurusan.(Termasuk notes lengkap resepi)

6.      “Reservation” akan dibuat setelah yuran kursus dibayar ke akaun:
( Nurul Ayuni Binti Haris  CIMB :12640019812528). Sila maklumkan pembayaran beserta  bukti pembayaran (slip).Pembayaran haruslah sekurang-kurang nya 3~5 hari sebelum kelas bermula.

7.      Sila hubungi pihak kami melalui telefon, SMS, atau emel untuk sebarang pertanyaan lanjut. Jika panggilan tidak berjawab(mengajar) sila sms.
8.      Perubahan kepada maklumat kursus, sekiranya ada, akan dimaklumkan tanpa sebarang notis awal.Sekian terima kasih.

No comments:

Post a Comment